Ring til os på: 22 23 05 29

Langhoffs Gulvservice bygger på mange års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og komfleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen på kontakt siden og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i gulve til privat & erhverv kunder. Vores primære ekspertiseområder ligger i linoleumsgulve og vinylgulve til private og erhvervs bygninger. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som forbedre både miljøet, men som samtidig også er omkostnings besparende for vores kunder.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første møde til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder kundens ønsker.

Langhoffs Gulvservice
Brunemark 2
4173 Fjenneslev

Tlf: +45 22 23 05 29
Mail: info@langhoffgulv.dkProfil

Tryk for at læse mere


Læs mere

Services

Tryk for at læse mere


Læs mere

Referencer

Tryk for at læse mere


Læs mere